Sta ik toch of all places bij Nijhof in Baarn. Op zoek naar een nieuwe lamp voor onze woonkamer.  Voor wie Nijhof niet kent; ik zeg altijd, een Gamma voor yuppen. Nou vind ik mijzelf geen yup, maar dat terzijde.  Wat heeft een bouwmarkt en nieuwe lampen met food te maken hoor ik je denken? Als je ervoor open staat komt inspiratie uit de meest onverwachte hoeken!

Net voor de kassa zie ik een kleine food-sectie. Ik was wel heeeeeel erg benieuwd naar wat voor een food ze bij Nijhof zouden verkopen. Verrassend genoeg echt best mooie producten. Zo ook deze chocolade.  Ja, chocolade, geen koffie zoals je wellicht dacht. Dacht ik in elk geval wel. Ik kon niet direct ontdekken of deze chocolade nu biologisch of fairtrade geproduceerd was, maar ik was getriggerd. Ik bedoel…iemand die op deze manier chocolade verpakt en daar 7,99 voor durft te vragen, is er heel bewust mee bezig geweest. Bovendien zou ik als iemand mij deze chocolade zou geven op z’n minst onder de indruk zijn. Beetje directief misschien, maar daar zie ik de humor wel van in. You.Me.Coffee.Now. Ok. Waar gaan we heen?! Haha.

P.S. Deze chocolade is gemaakt door de Copenhagen Chocolate Factory. Ik voeg ‘m aan mijn to-visit-lijst toe. En in de tussentijd… wanneer drinken wij samen een kop koffie?! Ik kijk uit naar je mailtje op krista@stoerensmaak.nl !

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email