Word jij ook een klein beetje opstandig als het op Valentijnsdag aankomt? Ik wel. Ik word een beetje iebelig van de enorme commercie er omheen, maar kan oprechte aandacht voor de liefde wel waarderen.

Dus ik ben eigenwijs en strooi alvast de dag voor Valentijn met wat zaadjes van liefde. Strooi je wat seeds met mij mee? Een beetje liefde geven is tenslotte een beetje liefde ontvangen. Ik doe dat alleen het liefst elke dag en niet alleen met Valentijnsdag.

En in het kader van mijn liefde voor #smaakvol eten, geef ik graag extra aandacht aan eten wat door gepassioneerde mensen met liefde is gemaakt. Dat zijn deze koekjes van Paul & Pippa. En dat proef je….

De koekjes zijn lekker, echt heel lekker, maar voor nu gaat het mij meer om de boodschap die het met zich mee brengt. Eerst zaaien, dan oogsten. Wees lief voor elkaar en lief voor jezelf. Wees net zo #stoer als Paul & Pippa en volg je hart en je dromen in alles (dus zakelijk en privé) wat je doet. Daar kom je in mijn ogen heel ver mee.

Dus, geef deze koekjes cadeau aan jezelf of aan een ander en spread some seeds of love….. (en dat hoeft dus niet per se op Valentijnsdag).

P.S. Mijn webshop is er nog niet, dus ffe googelen hoe je hier aan komt…

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email