Soms kom je iets tegen waarbij je instant happiness voelt. Je hart maakt een sprongetje van blijdschap. Wat is dit leuk! Wat word ik hier blij van! Heb jij dat ook wel eens?

Ik had dat in elk geval een tijdje terug toen ik bij Cornelis in Utrecht een verse jus ging drinken. Ja, de koffie is daar ook errug lekker, maar die had ik thuis net al op. Ik had zin in iets fris en gezonds. Ik zat daar voor een afspraak, maar moest even wachten. En bij Cornelis is wachten leuk. Daar zitten vind ik sowieso al leuk, want ik voel mij er altijd thuis. Vind ik fijn. Als jij ook houdt van een huiselijk gevoel, kan ik je aanraden daar eens te gaan zitten.

Waarom is wachten bij Cornelis leuk? Omdat je bij Cornelis allerlei leuke, mooie en bijzondere food producten kunt kopen. Ik liep langs het rek en al snel viel mijn oog op een doosje chocolade. Zucht…. vrouwen en chocolade…. Maar, je hebt chocolade en je hebt chocolade. Als er op het doosje chocolade ‘Ridiculously Good’ in speelse groen & roze letters geschreven staat en er een olifant met roze vleugels op prijkt, nou…dan heb je mijn interesse.  Nee, dan denk ik; wat leuk! Die wil ik hebben! Denk jij dat nu ook? Ga op onderzoek uit waar je deze bijzondere Ridiculously Good chocolade kunt krijgen en maak net als ik een sprongetje van geluk!

 

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email