Edwin - Eigenaar Desemenzo

Ik heb Krista leren kennen als vrijwilliger tijdens Food Unplugged. Met grote betrokkenheid en gedrevenheid is ze onderdeel geweest van team Desemenzo. Krista is een denker en een doener. Ze is veelzijdig en pakt met veel aandacht uiteenlopende werkzaamheden op. Vanuit haar klantgerichtheid en inlevingsvermogen heeft een scherp oog voor de (informatie)behoefte van klanten. Ze is erg attent en leergierig. Ik heb enorm prettig met Krista samengewerkt en ik kan haar iedereen aanbevelen!

Ernest - Eigenaar Wijncafé Lefebvre

Krista, in een paar woorden? Iemand die streeft naar de beste resultaten, een sfeer weet neer te zetten die bij je bedrijf past en goed luistert naar wensen van haar klant!

Toen we eind 2015 het 5de bestaansjaar van wijncafé Lefebvre ingingen, werd het tijd om een aantal zaken ook online te vernieuwen. Daarvoor heb ik haar hulp ingeroepen. Doel was in eerste instantie het verbeteren van de vindbaarheid en de teksten van de bestaande website. Uiteindelijk hebben we er gezamenlijk voor gekozen om de gehele website aan te passen, met als resultaat dat we nu zelf makkelijk veranderingen kunnen aanbrengen.

Ook heeft Krista ons begeleid op het gebied van content en social media. Hierin leren we dagelijks nog bij, maar de juiste basis is door haar aangereikt! Al met al een hele fijne samenwerking en geslaagde trajecten die professioneel zijn begeleid en uitgevoerd.

Esther - Citymarketing Amersfoort

Samen met Krista hebben we in 2016 en 2017 al 4 blogtours georganiseerd om Amersfoort op de kaart te zetten: een food-, delicatesse-, cultuur- en vlees & bier-tour. Krista straalt, als Utrechtse, op een natuurlijke manier Amersfoorts enthousiasme uit. Ze kent hier inmiddels de leukste plekjes en haalt daar de beste verhalen uit. Maar haar kracht ligt ook bij haar warme contact: zowel met ons als de influencers, die ze goed kent en met zorg selecteert. Moeiteloos legt ze contact met lokale ondernemers, zet ze creatieve samenwerkingen op en zorgt ze dat alles thematisch perfect op elkaar aansluit. Het resultaat is een gevarieerd programma, waar we als opdrachtgever bijna geen omkijken naar hebben!

Barbara - Blaak Marketing & Concepts

Krista is een allround marketeer, die je voor je bedrijf graag aan het werk hebt. Ik heb samengewerkt met Krista bij Desemenzo en heb zeer goede ervaringen met haar. Krista is een kei in plannen, organiseren en verhalen schrijven. Ze is creatief, kundig, flexibel en veelzijdig.  Het is een plezier om met haar samen te werken. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Wilkin - Eigenaar Local Hero Travel

Krista is een positief ingestelde dame met oog voor detail en sfeer. Een kritische blik heeft ze ook. Ze gaat zeer gestructureerd te werk en weet wat ze wil bereiken. Hierbij gaat ze voortvarend te werk en blijft ze gemotiveerd. Vanuit haar leergierigheid en brede interesse blijft ze zich ontwikkelen. Krista heeft bij Riksja Travel de basis gelegd voor een echt verbindende en slimme marketingmethode. Ze was ruim 9 jaar (eerst als Office Coördinator en daarna als Senior Internet Marketeer) een heel fijne, reislustige en betrokken collega!

Edo - sales manager Vitam

Vanaf de eerste dag heeft Krista oor gehad voor onze wensen en heeft ze daar het uiteindelijke programma voor de foodtour omheen gebouwd. We hebben het allemaal ervaren als een gevarieerde middag, vol informatie en nieuwigheden die ons goed geïnspireerd hebben! Krista heeft ons echt ontzorgd en de verschillende ondernemers pasten heel goed in het plaatje wat we daarvoor samen geschetst hadden.

Daan - eigenaar Stan&co

Ik heb samen met Krista een food trendtour georganiseerd. Het doel was om inspirerende Utrechtse horeca in de spotlight te zetten en het ‘studentenkarakter’ van ons af te schudden. Utrecht bruist en ontwikkelt sneller dan ooit. Samen hebben we de tour ontwikkeld en gezorgd voor een inspirerende dag. Verder heeft Krista het contact met de verschillende bloggers op haar genomen om dit woord te verspreiden.

Ik heb Krista ervaren als een enthousiaste organisator. Punctueel en volgens afspraak. De reacties op de tour waren erg leuk. Ondanks wat kritische punten in de evaluatie hebben we ons doel bereikt en is er veel geschreven over onze tour.

  "Whatever you do, pour yourself into it"