Een temperamentvolle Spaanse familie die –net als jij en ik – houdt van lekker eten, reizen en gezellige avonden met vrienden. Goed eten is voor hun; gezond, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en lekker. Kortom, eten waar smaak aan zit! Je begrijpt…ik wil ze graag beter leren kennen en ik ben er van overtuigd, jij ook…

De familie van biologische koekjes en crackers zijn met z’n 8-en en ze hebben allemaal een uitgesproken eigen persoonlijkheid en zijn behoorlijk gepassioneerd zoals je van een Spaanse familie verwacht.

Ik stel ze stuk voor stuk aan je voor. Elk van hen verdient in mijn ogen wat persoonlijke aandacht. Als eerste zet ik “Olive Party Time” in de spotlights. Het is tenslotte zaterdagavond. Deze olijven cracker – zoals hij zelf zegt – nodig je uit op je feestje voor een stukje humor. Perfect in combinatie met een plakje Spaanse Serano ham of manchego-kaas, maar zelf vind ik ‘m op zichzelf al erg smaakvol. Flinterdun, bijzonder knapperig en bomvol olijvensmaak. Een soort knapperige olijventapenade…als ik dat zo kan zeggen. Schenk er een glas rode wijn bij en de Sky is the Limit

PS. Ik heb deze smaakvolle en 100% biologische cracker gevonden bij Zinin in Utrecht, mocht je nieuwsgierig zijn geworden en niet kan wachten tot ik de rest van de Paul & Pippa familie aan je voorstel… 

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email