Hou jij van coole en stoere smaken? Dan is de tweede uit de Paul & Pippa familie aan wie ik je nu voorstel wellicht iets voor jou…

Sinds het Origin Chocolate Event van afgelopen zaterdag dompel ik mij helemaal onder in de chocolade, dus wie beter dan je nu voor te stellen aan “Cacao Chips”?

Hij is echt de coolste van de Paul & Pippa familie. En een beetje stoer ook. Cacao in olijfolie van moeders kant en een hint van zeezout van vaders kant. Ze zeggen dat dit crunchy cookie wel een hartige topping kan hebben, maar de voorgestelde foie gras vind ik niet verantwoord. Een alternatief? Nee, ik zeg; de cacao en het zout is al voldoende qua smaaksensatie. Echt, ook in z’n pure vorm zullen je vrienden van heinde en verre komen voor dit koekje bij jouw koffie…

Of bij mijn koffie. Je bent altijd welkom!

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email