Perfectionist? Doelgericht en gedreven doorgaan tot je je doel bereikt? Daarin soms wat serieus zijn, maar vervolgens je successen wel uitbundig vieren? Dat heb je wel iets weg van Céline …

En wie is Céline? Zij is, in mijn ogen, de “driving force” van de familie Generous uit België. Zo leuk om weer nieuwe mensen en producten te leren kennen! Laatst al de familie Paul & Pippa uit Spanje, nu deze familie uit België.

Nooit geweten dat er zoveel verschillende families in de wereld van koekjes bestaan, jij wel? Nu ik er zo over nadenk wel logisch. Koekjes bakken vind ik wel echt een familie-ding. Ik denk zelf in elk geval nostalgisch terug aan de tijd waarin ik koekjes bakte met mijn oma. En dat is precies het gevoel wat bij mij omhoog komt na mijn eerste kennismaking met de familie ‘Generous’.  Allereerst Céline in het bijzonder. Op het eerste gezicht een serieuze dame, maar als ze tevreden is, blinken haar ogen en licht ze de hele kamer op.

Een enorme koekjes-eter ben ik eerlijk gezegd niet, maar toen ik hoorde dat deze familie werkt vanuit een passie voor lekkere smaken…Was mijn  interesse gewekt en nu hopelijk ook die van jou. Bovendien ben ik dol op citroen. Jij ook? Dan zou ik zeggen…  #ontdek iets anders,  #probeer iets nieuws of #verras iemand die lijkt op Céline als je voor de Sinterklaas of Kerst een toepasselijk cadeau wilt geven.

P.S. Ze zijn gluten-vrij en dat is fijn voor wie dat noodzakelijk is. Net als ik geen gluten-vrije noodzaak? Geniet dan gewoon van smaakvolle koekjes en van het feit dat ze met zoveel aandacht en liefde bereid zijn…

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email