Een tikkeltje brutaal. Op het randje. Fucking is nou niet bepaald een woord waar ik blij van wordt. Tot ik een foto van deze wijn op twitter zag.  Mijn nieuwsgierigheid was direct gewekt. In Utrecht kon ik deze wijn bij  JAAP vinden. Meteen wist ik dat het goed zat. JAAP verkoopt namelijk alleen maar biologische wijnen.

Ik op mijn stadfiets naar JAAP.  Met de vraag aan JAAP; “Ik heb begrepen dat jij de ‘Just fucking good wine’ verkoopt? ‘Klinkt toch een beetje gek om dat zo te vragen’, zei ik met een lichte blos op mijn wang.  Het leek JAAP weinig te doen – en zo hoort dat. Met veel enthousiasme vertelde JAAP over deze wijn. Al snel kwam ik er achter dat de wijn uit Valencia komt, gebrouwen is door de Nederlandse wijnmaker/wijnpionier Neleman die wijnen maakt met pure liefde en dat de wijn gemaakt is van een niet-alledaagse druif genaamd ‘marselan’.

Ik was verkocht, snel openen die wijn! Jij ook? Neleman en Wijn van JAAP

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email