Er gebeurt veel op het gebied van eten. Experts houden de trends nauwlettend in de gaten en speculeren wat 2017 voor ons in petto heeft. Ik zet ze voor je op een rij. Er zijn verschillen, maar ik zie twee grote overeenkomsten; meer groente en aandacht. Meer aandacht voor het eten zelf en de maker er van. Benieuwd waar we eind 2017 zullen staan, maar ik word er nu al wel erg gelukkig van. Jij? 

Uit Paulines Keuken

Professioneel foodblogger Pauline laat je graag zien dat koken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. In haar top 3 van 2017 staan gekke meelsoorten (denk aan teff en kikkererwten), matcha (een groene thee vermalen tot poeder) en all day - all night. Maar ze voorspelt meer! Lees hier haar volledige foodtrend overzicht van 2017.   

ELLE eten

Food magazine Elle eten kijkt op culinair gebied ook graag met hun vooruitziende blik naar het einde van het jaar.

Zij voorspellen dat bananenmeel, de Poké bowl (een traditioneel gerecht uit Hawaii) en delivery met drone het helemaal gaan worden dit jaar. Er staat nog meer op hun lijst. Benieuwd naar de rest? Je leest het hier .

Culy

Op het culinaire platform Culy.nl inspireren ze je dagelijks met food waar het water je van in de mond loopt. Van lekkere recepten tot food fotografie, en van handige filmpjes over eten tot slimme tips voor in de keuken. Zij voorspellen op culinair gebied vooral meer genieten, minder calorieën tellen, nieuwe sapjes (zoals van suikerriet en houtskool) en de Maleisische keuken. Maar er staat meer op de culinaire kaart van 2017. Wat precies lees hier

LBL

De foodtrends vanuit een andere hoek. Van contentmarketing bureau LBL is food een van hun expertises. Ze hebben een scherp oog voor wat er komen gaat op het gebied van voeding. En met dat oog zien ze vooral dat creatief met groente, samen eten en samen delen en spannende keukens (zoals Caribisch) het gaan maken dit jaar. Nieuwsgierig geworden naar de overige trends? Lees snel verder!  

 Mijn laatste BLOG

 

 

Meer over mijn visie...

Ik sta voor relevantie, kwaliteit, aandacht, inspiratie, kleinschaligheid en smaak.

Lees er hier meer over

Share a Little Love

Contact met mij?

krista@stoerensmaak.nl