Terug naar de oorsprong van smaak. Terug naar de oorsprong van food. Terug naar de oorsprong van jezelf.

Dinsdag 20 oktober was ik aanwezig bij een van de Food Inspiration Days, op twitter bekend als #fidays . Een food evenement gericht op trends en inspiratie. Niet zomaar een event. Een event met een missie.

Een missie to #reconnect

Om ons als consument weer dichter bij de oorsprong en de makers van ons eten te brengen. Om weer de connectie te zien, voelen, ruiken en proeven tussen wat je eet en waar het vandaan komt. Door presentaties van food experts, maar ook mensen met een verhaal waar je even stil van wordt, om te #reconnecten met jezelf.

Er waren te veel inspirerende sprekers om allemaal te delen, maar deze wel. Neem even de tijd om in alle verhalen te duiken. Ik weet het, je tijd is schaars. Ik beloof je, het is de moeite waard…


Food Inspiratie 3.0

♥ Organisator en foodtrendwatcher Hans Steenbergen ontpopte zich als Dr Foodlov met een eigen Maslov theorie die begint bij “energie & voedselveiligheid” en eindigt bij “reconnect”. Ik ben aan het denken gezet..

♥ Marc Herremans deelde zijn levensverhaal waar iedereen stil van werd. Neem even de tijd en ervaar dit zelf

♥ Smaakprofessor Dr Peter Klosse durfde te stellen dat smaak niet persoonlijk is… Mij heeft ie nog niet aan boord, maar ik ben wel getriggerd om verder op onderzoek uit te gaan. Jij ook? #peterklosse

♥ Hans Kervezee vertelde zijn verhaal en hoe restaurant Gare du Nord in Rotterdam geboren werd. Niet zomaar een restaurant, maar een die zich op een bijzondere manier inzit voor een gezonde en duurzame levenstijl.

 

Hoe nu verder?

Na deze dag ben ik er nog meer van overtuigd dat als je echt iets wilt veranderen en bereiken, dat dit lukt. Dit sterkt mij om verder te gaan met mijn eigen missie. Om jou food & beverage producten te laten ontdekken waar je blij van wordt. En je te laten genieten van food. Door middel van mijn blog en door bedrijven te helpen in het delen van hun verhaal….

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email