Is het voor jou ook zo’n moment om even stil te staan bij afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar? Voor mij wel. Kom, laten we dat samen doen.  Delen maakt de wereld tenslotte zoveel mooier…

Stilstaan en delen geldt voor onszelf, maar ook voor ons eten. Stilstaan bij wat je eet maakt dat je er zoveel meer van geniet. Samen eten geeft zoveel meer smaak aan wat je eet. Dat is in elk geval mijn mening.

Stil staan
Er is mij onlangs gevraagd welke 3 woorden voor mij 2015 typeren. Moment van de vraag kon niet beter, ik was net begonnen met dit blog. Mijn antwoord? #emotie #stoer en #verandering. En dat heeft vooral te maken met het besluit om voor mijzelf te starten.

Vooruit kijken
365 dagen #food #inspiratie. Daar ga ik zelf weer naar op zoek  en dit ga ik jou geven.
#ontdekken.  Nieuwe food producten en mogelijkheden om samen te werken met mensen die hun food droom durven volgen.
#realiseren.  Heel concreet een food webshop. Zodat je die mooie foodproducten op 1 plek kunt vinden.

Wat zijn jouw foodplannen  voor komend jaar? Dit hoeft niet groots te zijn, want je weet wat ik altijd zeg…”enjoy the little things”. Ik hoor ze graag!

P.S. No one is born a great cook. One learns by doing.

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email