Food & wine liefhebbers opgelet! Utrecht barst momenteel van de smaakvolle evenementen!

#streekmarkt

Ontdek de smaken van de regio. Waar moet je dan aan denken? De zes vaatjes die een drankenlijn hebben ontwikkeld met producten van Oud Hollandse Origine. Mercado una die zijn eigen worsten maakt volgens traditioneel Spaanse receptuur en Oudwijkers die kaas maken van Nederlandse melk van gelukkige koeien  uit sappige weiden van Cothen (de polder). Geen toevoegingen. Gemaakt met zorg, geduld, toewijding en ambachtelijk vakmanschap. Door stoere mannen met lol in het leven. En liefde voor kaas. #ruigvanbuitenzachtvanbinnen.

#volvansmaak

Eerlijk is eerlijk, ik ken het zelf nog niet. Na dit weekend wel. Maar het klinkt veelbelovend. Puur, eerlijk en krachtig, geïnspireerd op de smaak van het seizoen. Verschillende (mobiele) cateraars en specialisten presenteren hun wintergerechten en (eerlijke) producten. En nog leuker…je kunt zelf aan de slag! Je eigen glühwein, worst en koffie-barista-style maken. Ik schrijf mij in, jij ook?

#fonteyn

Ontdek op een laagdrempelige manier de wereld van wijn en geniet van smaakvol uitgekozen hapjes die er goed bij passen. Met een lekkere tune op de achtergrond een prima invulling van je zaterdagavond of late-Sunday-afternoon. Ik kies net als in mei voor het laatste. Tot dan!

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email