Ik kom allerlei fantastische food producten tegen. Vooral aan briljant verpakte chocolade geen gebrek. Maar koffie… dat is nog een uitdaging. De Truth koffie uit Zuid-Afrika die ik een tijdje geleden liet zien is qua visie top, een fun aanpak, qua looks aardig, maar de smaak…die viel helaas bij thuiskomst tegen. Dan houdt het op wat mij betreft.

Dus ik zocht verder en ik vond  de “Travellers Roast” van Caribou Coffee.  Onderdeel van de Rainforest Alliance, maar ook leuk met hun “Life is short. Stay awake for it” motto en prachtige verpakking. Smaakvol genoeg? Ik weet het niet. Ze leveren namelijk niet aan Nederland, dus dat was einde van dat koffie-avontuur.

Ik zoek verder…. Help jij mij daar een handje bij? Even een reminder wat betreft mijn criteria.

#leuk #briljante-verpakking #lekker  #fairtrade of #biologisch (hoewel in het geval van koffie fairtrade voor mij wel zwaarder weegt). Zoiets als de Travellers Roast dus. Wie mailt mij de gouden tip?!

P.S. You get what you give, dus jouw bijdrage zal niet onopgemerkt blijven!

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email