Een unieke champagne proeven? Haast je naar wijncafé Lefebvre, want daar schenken ze tijdelijk een Lefebvre bubbel. Door Ernest Lefebvre persoonlijk opgehaald. Gemaakt door Jean Lefebvre.

Of Jean (verre) familie is, hebben ze niet kunnen achterhalen, maar de Lefebvre naam schept een band. En Jean’s passie maakt een hoop goed.

Het is geen grand cru, maar absoluut een leuke en smaakvolle huischampagne. Hier zullen veel bubbel drinkers van genieten.

Ik stuiter nog zelf wel eens stijl achterover wanneer ik €15,- per glas moet afrekenen. Met z’n tweeën dus €30,- . Nee hoor, dan sluit ik mij aan bij de visie van Lefebvre dat wijn toegankelijk moet zijn en dat het gaat om een stukje gezelligheid in je glas. En met deze bubbel waarvan ik weet dat Ernest deze persoonlijk is gaan halen en –wellicht wel familie – van Jean Lefebvre is, maakt dat ik er van geniet. Jij ook?

 

P.S. Als je deze wilt proeven is haasten geen grapje. Klinkt altijd zo onaardig, maar hiervoor geldt echt op = op.

P.S. Of zin om Hollandse wijnen te proeven? Vanaf aanstaande vrijdag 12 t/m zondag 14 februari geeft wijncafé Lefebvre proeverijen met Hollandse wijn tijdens de Taste of Holland.

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email