Het leven zoals jij en ik dit kennen is gehaast,  snel, we moeten van alles en we willen van alles. Een (veeleisende) carrière die 24-7 aandacht vraagt, een leuk sociaal (media) leven, kinderen, tijd samen met je partner, sporten en liefst ook nog tijd voor jezelf.  Om na te denken over je talenten en of je leven wel in balans is. Conclusie; nee, deze is niet in balans. Ik ken niemand wiens leven in balans is.

En dat ga ik hier ook niet oplossen. Wat ik wel hoop op te lossen is een stukje relativering. Mensen, het leven valt niet te plannen (zeg ik als koningin der planning…haha). Pluk de dag, bedenk steeds weer wat echt belangrijk is en neem de dagen meer zoals ze komen.

Ik lees toch een foodblog hoor ik je denken? Ja!

Mee eens of niet, maar ik zie food juist als iets waardoor je leert relativeren en ontspannen. Iets wat naar mijn mening meer nodig is.

Onlangs was ik op ‘food trendtour’ door Brugge  en wat kom ik tegen? Chocolade van BbyB. BbyB, staat voor #lokaal #verrassing #smaakervaring #ontdekkingsreis en #buitengewoon. Feest der herkenning voor mij. Maar de verpakking deed ’t hem voor mij. Chocolade met een qoute… en niet zomaar één..  Eén met een hele belangrijke levensles; “life is like a box of chocolate….”.   …you never know what you are going to get. En zo is het.

Ik nodig jullie allen uit naar Brugge af te reizen. Ten eerste omdat dit een geweldige stad is. Ten tweede om deze chocolade te kopen en je voor te nemen het leven meer te nemen zoals het komt. Zoals elk chocolaatje je weer verrast met wat er in zit. Soms vind je het lekker, soms niet. Dat hoort er bij. Geniet er van. Alsjeblieft.

P.S. De flagship store van BbyB in Brugge vind je op de  Sint-Amandsstraat 39. Laat je mij weten als je er geweest bent?!

Delen maakt de wereld zoveel mooier...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email