Live life with a little spice

Page 2 of 5

Based on a True Story

Een warme knuffel als onthaal, een ruw pand zonder opsmuk en niet bang om ook de rafelige kantjes te laten zien. Geen stijve traditionele beursstands netjes in rijen en paden. Nee, zoals het echte leven vol ontdekkingen en onverwachte wendingen…. Lees verder →

Foodtour033

Eten in een oude Prodentfabriek, met je voeten in het zand genieten van een corona bij een heksenketel, je eigen koffiebonen branden en in een oud klooster nippen aan een glas wijn. Om te laten zien hoe verrassend en innovatief… Lees verder →

Review – Hoppe koekjes

Kort geleden introduceerde Hoppe de nieuwe “natuurlijk lekker” koekjes. Je kent Hoppe wellicht van de verpakte koekjes voor bij de koffie die je in het meer traditionele grand café krijgt.  De nieuwe koekjes zijn echter aantrekkelijk verpakt en de ingrediënten meer natuurlijk,… Lees verder →

I would LOVSUM chocolate!

Allereerst stuiter ik al van blijdschap bij het zien van de verpakking. Echt een cadeautje, wat chocolade in mijn ogen per definitie is. Wat ik verder zie is dat LovSum een opgetelde som van heel veel liefde is. • Liefde… Lees verder →

Mexicaanse wraps met larven

Noedels met gebakken krekel en salade met gefrituurde wormen. Best #stoer. Insecten eten.Donderdag 9 juni liep ik nieuwsgierig Filmtheater ’t Hoogt binnen. Ik ging die avond met een vriendin Bugs kijken. Niet de animatiefilm met vrolijke en grappige insecten. Nee,… Lees verder →

Noma – My Perfect Storm

Een jeugd in armoede, door mede-chefs en de media belachelijk worden gemaakt en de nominatie van ‘Best Restaurant of The World’, maken Noma een film die gaat over veel meer dan eten op topniveau alleen.René Redzepi neemt je mee in zijn… Lees verder →

Energiek begin

Heel werkend Nederland in 2020 aan een gezond ontbijt. Thomas en Gianluca, oprichters van Dag & Dauw gaan hier voor. Ik sprak ze laatst, omdat ik nieuwsgierig was naar de mensen achter deze ambitie. Thomas vertelt met veel enthousiasme. ‘Ik ervaarde… Lees verder →

Niet zomaar een boon

Op 20 maart tijdens het Amsterdam Coffee Festival ontdekte ik de Tres Hombres chocolade en ben ik in het verhaal hier achter gedoken. Een verhaal over drie mannen, een schip en cacaobonen. En dat gaat zo… “Jorne, Andreas en Arjen… Lees verder →

Suiker – Sweetie, it’s me

Suiker. Mijn visie? Geniet er van wanneer je iets zoets eet. Dat verdien je. Wellicht alleen iets bewuster en met mate. Er is nogal wat te doen over suiker. Daardoor bekruipt je misschien het vervelende gevoel dat je hier niet… Lees verder →

Seeds of love

Word jij ook een klein beetje opstandig als het op Valentijnsdag aankomt? Ik wel. Ik word een beetje iebelig van de enorme commercie er omheen, maar kan oprechte aandacht voor de liefde wel waarderen. Dus ik ben eigenwijs en strooi alvast… Lees verder →

« Oudere berichten Nieuwere berichten »

© 2018 — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑