Live life with a little spice

Onontdekt Utrecht

Hippe en verrassende foodconcepten in Utrecht? Bestaat dat?! Jazeker! Daan (Stan & Co) en ik lieten dit een jaar geleden al aan diverse foodbloggers met onze eigen foodtour zien, woensdag 22 maart was het aan Food Inspiration om de ogen… Lees verder →

Samenwerken met foodbloggers

– Wees eerlijk – Persoonlijk contact is voor mij altijd de eerste stap in het aangaan van een samenwerking. Dat dit niet altijd zo vanzelfsprekend is ontdekte ik tijdens het event “Meet The Foodies” op donderdag 9 maart. Terwijl dit… Lees verder →

Scharrelen als een reiger bij Héron

Alleen ingrediënten uit het seizoen en lokaal verkrijgbaar. Met dit voor ogen zochten Victor Stukker en Joyce Bielderman naar een geschikte plek voor hun restaurant. Ze streken neer op de Schalkwijkstraat in Utrecht. September 2016 ging Héron Petit Restaurant open…. Lees verder →

Wat is jouw droom, jouw missie, jouw WHY?

Ik help je graag content te creëren waar jij jouw klant werkelijk mee helpt. Voordat je hiermee kunt starten is het belangrijk dat je basis goed staat. Als deze staat, volgt de juiste content vanzelf. Bovendien breng je vanuit een… Lees verder →

Trend foodtour Vitam

Verspilling van eten terugdringen, groente in de hoofdrol, met ambachtelijke worsten de gewone dingen in het leven weer bijzonder maken, gezond en biologisch eten voor iedereen toegankelijk, ook low-budget duurzaam ondernemen en mensen laten geniet van goed eten. Het zijn… Lees verder →

Taste & Travel

Een énorme liefde voor eeuwenoude familierecepten en oorspronkelijke streekgerechten, gerimpelde nonna’s die de scepter zwaaien, temperamentvolle, trotse en gepassioneerde mensen die tradities in ere houden, wijnstokken in een glooiend landschap waar je met een Vespa doorheen toert, overnachten op een… Lees verder →

Ode aan het ambacht

Huisgemaakte taarten met lokale ingrediënten, een kroket gemaakt met paneermeel van de echte bakker en vlees van de scharrelslagerij, streekkazen van de boer, meer dan 500 soorten speciaalbier, croques gemaakt van desembrood en een bean-to-bar chocolade hemel. Om te laten… Lees verder →

Based on a True Story

Food Inspiration Days – 24 oktober 2016 Een warme knuffel als onthaal, een ruw pand zonder opsmuk en niet bang om ook de rafelige kantjes te laten zien. Geen stijve traditionele beursstands netjes in rijen en paden. Nee, zoals het… Lees verder →

Foodtour033

Eten in een oude Prodentfabriek, met je voeten in het zand genieten van een corona bij een heksenketel, je eigen koffiebonen branden en in een oud klooster nippen aan een glas wijn. Om te laten zien hoe verrassend en innovatief… Lees verder →

Review – Hoppe koekjes

Kort geleden introduceerde Hoppe de nieuwe “natuurlijk lekker” koekjes. Je kent Hoppe wellicht van de verpakte koekjes voor bij de koffie die je in het meer traditionele grand café krijgt.  De nieuwe koekjes zijn echter aantrekkelijk verpakt en de ingrediënten meer natuurlijk,… Lees verder →

« Oudere berichten

© 2017 — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑